În Japonia se observă o corelație de proporționalitate care îi derutează pe politicieni: cu cât crește numărul vaccinaților anti-Covid cu atât crește numărul celor afectați de sindromul morții subite.
În 2022 Japonia a trecut prin trei campanii de vaccinări mRNA pentru întărire (booster), iar populația mai vârstnică de 65 ani a participat la a treia, a patra și a cincea campanie în proporție de 91%, 82.5% și 56%. Cu toate acestea Japonia a început anul curent raportând pe 12 ianuarie cel mai mare număr de morți într-o zi datorită Covid, de la începutul pandemiei. Iar cele trei campanii de vaccinare din 2022, în loc să ducă la o scădere a numărului de decese, au fost însoțite de vârfuri din ce în ce mai mari ale acestuia, iar tendința generală s-a înscris și ea pe un curs ascendent.
Întrebat de ziariști care este motivul acestei ciudățenii, Takaji Wakita (șeful consiliului consultativ de reacție la Covid, organizație guvernamentală) a răspuns: "Cauza creșterii numărului de decese datorită Covid este dificil de precizat." Doctorul Satoshi Kamayachi, director al asociației medicale japoneze, adaugă o tușă de budism zen : "Sunt multe lucruri pe care nu le știm și pentru care nu avem dovezi."
Doctorul Kamayachi a mai explicat faptul că majoritatea victimelor Covid sunt persoane mai în vârstă de 60 ani, în general suferind și de alte probleme medicale. Cauza primară a deceselor în această categorie este adeseori stop cardiac sau blocaj renal, iar doctorul Kamayachi a precizat că "este nevoie de o analiză meticuloasă". Un nespecialist s-ar putea pripi să observe că japonezii în vârstă au fost injectați de atâtea ori cu un vaccin care cauzează probleme cardiovasculare și au consumat atâta Remdesivir, medicament anit-Covid aprobat în Japonia și cunoscut pentru efectele sale nocive asupra rinichilor, încât misterul surplusului de decese din ultimul timp nu are nevoie de Sherlock Holmes pentru elucidare. Nu putem decât spera că la un moment dat organele abilitate vor discerne bârna din ochi.
Mai la sud, în Australia, niciun nevaccinat din statul New South Wales nu a fost internat datorită Covid în ultimele două săptămâni ale anului trecut. Toți internații au fost vaccinați o dată, de două, trei sau patru ori, iar numărul celor vaccinați de mai multe ori depășește numărul celor vaccinați mai rar. Tabelul următor provine din raportul guvernamental al statului New South Wales privind situația epidemiologică în săptămânile 51 și 52 ale anului trecut.
La început au spus că trebuie să ne vaccinăm deoarece numai astfel putem să ne protejăm și stăvili boala. Iar acum, după această statistică incomodă? Guvernul federal a anunțat că în 2023 nu va mai publica statutul de vaccinat al celor internați datorită Covid. Transparența și responsabilitatea sunt două principii sacrosancte ale guvernului australian.
Jurnalul medical The Lancet a publicat un studiu despre variola maimuței la femei și persoanele non-binare. Este un studiu inovator și avangardist deoarece aproape jumătate din subiecții cercetați sunt de fapt bărbați: 62 persoane din totalul de 136 sunt „femei trans”, 69 femei „cis” și 5 sunt non-binari grupați cu femeile pentru a forma o singură categorie de persoane cărora „la naștere le-a fost atribuit sexul feminin”. Păsăreasca din jurnal se traduce în 62 de bărbați, 69 de femei care nu au nicio problemă să se autodefinească drept femei și alte 5 persoane care sunt femei, dar au buba la cap și apelează la un nomenclator de identități fictive.
Variola maimuței la om a atins proporții de epidemie în 2021 și 2022, mai ales în SUA, și s-a observat că transmisia bolii are loc în principal prin contactul sexual dintre bărbați. Studiul promovat de Lancet dorește să infirme realitatea și să încetățenească ideea că boala afectează în egală măsură ambele sexe. Pentru aceasta recurge la artificiul ridicol al includerii de bărbați în setul uman analizat, dar categorisiți drept „femei trans”. Astfel a reieșit că particularitățile clinice ale bolii la femei (cele din setul studiat) sunt similare cu acelea constatate la bărbați în general. The Lancet1 s-a făcut de râs și în 2021, când a descris femeile drept „trupuri cu vaginuri”.
Următoarea haltă pe toboganul perversiunilor guvernamentale este Scoția. Iain Livingstone, șeful poliției scoțiene, a publicat raportul de activitate pe anul trecut și în treacăt s-a referit la categoria "Minor-Attracted People". Fiind vorba despre pedofili și pedofilie, ingenioasa sintagmă a atras critică și dispreț din partea publicului. Sir Livingstone (recipient al medaliei regale King's Police Medal pentru un serviciu public de excepție) a aruncat pisica moartă în ograda vecinului și a spus că el nu a făcut decât să preia termenul din hârțogăraia Uniunii Europene, ca un bun funcționar guvernamental ce se află. Exprimarea trebuie înțeleasă în sfântul context al proiectului UE intitulat "Horizon Europe Project". În raport se contextualizează astfel: "Agenda principală a proiectului constă în dezvoltarea unei înțelegeri și abordări care să evite victimizarea copiilor, prin implicarea Persoanelor Atrase de Minori și oferindu-le susținerea necesară, tratament și îndrumare în scopul de a preveni activități de natură criminală."
Acest limbaj convolut, în care primează gingășia față de pedofili, are rolul de a transforma o abominație într-o nișă a mișcării LGBT și astfel de a-i conferi acceptabilitate socială. Numeroși reprezentanți ai societății civile scoțiene au criticat eufemismul și întreaga abordare oficială, observând că se încearcă deschiderea unei portițe pentru decriminalizarea pedofiliei. Este încă proaspătă amintirea altui derapaj, din 2021, când poliția scoțiană a afirmat că va înregistra violurile comise de “purtătorii de penis” ca fiind comise de femei dacă agresorul se identifică drept femeie. Nebunia cu țârâita se străduiește să devină literă de lege, iar singura alternativă constă în demascarea și împotrivirea permanentă.
Ototototoi popoi se lamentează furiile în Hades, duduca Greta a fost arestată! Popoi ototototoi, dar ce frumos i-au dospit obrăjorii de când nu am mai văzut-o!